Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2003

Όπου τι θες τώρα δηλαδή

Σα δε νρεπόμαστε λίγο, λέω 'γω. Κάνε το πρώτο ενικό στο δεύτερο edit. Συλλογικό ξύσιμο κεφαλής για διαφορετικές αιτίες που απαρτίζουνε τη μία και μοναδική. Ξύσε το, να ξύσω και 'γω, ν' ανεβούμε το βουνό με την όπισθεν. Ποιος κάθεται να μετρήσει τέτοιες ώρες, πόσο μάλλον να καταλογίσει ευθύνες, κρατάμε το συμπέρασμα, μ' αρέσει ο πληθυντικός εδώ, που ξεπετάχτηκε αλόγιστο μια βολά κι έναν καιρό, και δυο και τρεις. Στάσου να περάσω, όπα βρήκες.

Παιγνίδισμα το ΄χε ονοματίσει η ευθυμία της στιγμής, μα είχε προδιαγραφές μακράς συντήρησης, στο ψυγείο. Που λες μάστορα, όταν βγαίνει απ' το ψυγείο είναι για κατανάλωση. Εξ' απέ 'δώ ο πονόδοντος και εμπόδια πάσας φύσεως. Καλή μας όρεξη, μείνε με την όρεξη, φάτε μάτια ψάρια, μη φας, θα φάμε γλάρο.

Πάει αυτό, βγήκε στη στράτα αυτόνομο, ξέρει που θα πάει, περίμενε και θα δεις. Στις ίδιες ταβέρνες και καπηλειά θα γυρίσει, να εξυπηρετήσει τους ίδιους σκοπούς που το 'θρεψαν με κρασί, καπνό και ολίγον τι από ματαιότητα. Το προϊόν κλείνει το μάτι τσαχπίνικα στους παραγωγούς, ξέρει αυτό. Μια οδοντογλυφίδα μάστορα, τέλειωσαν τα τσιγάρα. Κι όπως θα σφηνώνεις την άκρη της στα δόντια σου και θα επανέρχεται ο πονόδοντος, μη βλαστημάς, λούσου τα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: